Nieuw(s)

Fijne vakantie!

Dinsdag 1 september zien we onze leerlingen graag weer uitgerust en gezond. Geniet van een ontspannen zomer.

Finaliste gedichtenwedstrijd: Doe Maar Dicht Maar

Het Poëziepaleis organiseert poëzieactiviteiten en wedstrijden voor jongeren. Voor de dichtwedstrijd Doe Maar Dicht Maar 2020  heeft de jury de 50 mooiste gedichten gekozen uit de duizenden inzendingen. Deze 50 gedichten worden opgenomen in de dichtbundel Doe Maar Dicht Maar 2020. De twee hoofdprijswinnaars worden begin juni bekendgemaakt. Luna Wierenga uit vwo-6 is met haar gedicht Zondaars is eén van de tien finalisten. Hartelijk gefeliciteerd Luna!

Nederlandse Wiskunde Olympiade

De volgende leerlingen gaan het HNL vertegenwoordigen in de tweede ronde:

Joris Kooijman uit V4
Esmee Vroom uit G3
Yanick Palma uit G3.

De Nederlandse Wiskunde Olympiade is een jaarlijkse wiskundewedstrijd voor leerlingen van havo en vwo. Alle leerlingen van klas 1 t/m 5 met belangstelling voor wiskunde kunnen meedoen aan de eerste ronde. Deze wordt altijd in januari gehouden op alle deelnemende scholen. De speelse maar uitdagende opgaven testen je creativiteit en wiskundig inzicht.

Wedstrijdrondes Nederlandse Wiskunde Olympiade

• finale: 11 september 2020 locatie: Technische Universiteit Eindhoven