Nieuw(s)

Schaatsen met alle onderbouwleerlingen

Donderdag 19 december gaan we met alle onderbouwleerlingen en personeel schaatsen op de Vechtsebanen in Utrecht. De baan is open om 9.30 uur en we kunnen tot 12.30 uur rondjes rijden.

Perron 24-12

Vrijdag 20 december, na de toetsen, spelen 11 docenten tweemaal de voorstelling Perron 24-12 voor de leerlingen: Het is 24 december, vlak voor kerstavond. Elf reizigers staan in afwachting op de laatste trein op het perron. Uiteindelijk wordt duidelijk dat door de hevige sneeuwval het treinverkeer stil is komen te liggen. De reizigers zijn genoodzaakt om met elkaar de kerstnacht op het station door te brengen. Het wordt een nacht waarin de reizigers elkaar tegen wil en dank goed leren kennen.

HNL Journaal november 2019

De 6de jaargang van ons HNL-Journaal, de titel is Andere Wegen, met o.a. een terugblik op de werkweken h5 en v6, HNL en duurzaamheid en een kennismaking met onze nieuwe rector.

NK Debat voor scholieren.

Leerlingen uit heel Nederland streden dit weekend tijdens de voorrondes van het NK Debatteren voor Scholieren voor een plekje in de finale. HNL doet al mee vanaf de eerste editie van het NK, en was dit jaar voor het eerst de gastlocatie. Na drie voorrondes gaan de tien beste teams door naar de finale. Die vindt plaats op 18 januari 2020. Voor meer informatie klik hier meer en lees hier het artikel op de website van rtvUtrecht en klik hier voor het persbericht in het AD.