Werken bij HNL

Werken bij HNL

Werken bij het Het Nieuwe Lyceum? Kom in contact met ons over de mogelijkheden. Voor informatie over vacatures kunt u mailen naar sollicitaties@hetnieuwelyceum.nl

Docent geschiedenis (0,5 fte)

Vanwege het vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar versterking binnen onze sectie. Het gaat om een aantal lesuren in de onderbouw en bovenbouw. Je krijgt de beschikking over goede digitale faciliteiten en ondersteuning van je collega’s. Ben jij een enthousiaste docent geschiedenis? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Vacaturetekst

Docent levensbeschouwing (0,8/0,2 fte tijdelijk)

Wij zijn op zoek naar tijdelijke vervanging van een collega binnen onze sectie, de sectie levensbeschouwing bestaat momenteel uit twee docenten. Het gaat om een aantal lesuren in de onderbouw en bovenbouw. Je krijgt de beschikking over goede digitale faciliteiten en ondersteuning van je collega’s. Ben jij een enthousiaste docent levensbeschouwing? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Vacaturetekst

Docent aardrijkskunde (0,8 - 1,0)

Vanwege formatieve redenen zijn wij op zoek naar versterking binnen onze sectie. Het gaat om een aantal lesuren in de onderbouw en bovenbouw. Je krijgt de beschikking over goede digitale faciliteiten en ondersteuning van je collega’s. Ben jij een enthousiaste docent aardrijkskunde? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Vacaturetekst