Werken bij HNL

Werken bij HNL

Werken bij het Het Nieuwe Lyceum? Kom in contact met ons over de mogelijkheden. Voor informatie over vacatures kunt u mailen naar sollicitaties@hetnieuwelyceum.nl

Docent aardrijkskunde (0,6 - 0,8 fte)

In de sectie aardrijkskunde, bestaande uit 5 docenten, wordt door betrokken collega’s goed samengewerkt. Vanwege het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar versterking binnen onze sectie. Het gaat om een aantal lesuren in de onderbouw en bovenbouw. Je krijgt de beschikking over goede digitale faciliteiten en ondersteuning van je collega’s. Ben jij een enthousiaste docent aardrijkskunde? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Vacature

Conciërge (1,0 fte)

Wij zoeken naar iemand die oog heeft voor de leerlingen op het Lyceum, maar ook voor facilitaire zaken. Als conciërge ben je het aanspreekpunt voor leerlingen, docenten, ondersteunende medewerkers, ouders en alle andere personen die in en om het schoolgebouw komen. Je bent toegankelijk voor leerlingen en tijdens de pauzes draag je zorg voor een veilige schoolomgeving. Docenten faciliteer je bij ouderavonden, activiteitvoorbereiding of uitvoering; jij bent die helpende hand. Je anticipeert en toont initiatief op wat er nog gaat komen en bent flexibel waardoor je zonder moeite ad hoc zaken oplost.

Het betreft een tijdelijke vacature van 1,0 fte in schaal 5 met uitzicht op een vast dienstverband. Graag per email reageren voor donderdag 8 juni.

Vacature

Teamleider Havo onderbouw (0,8 fte)

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een teamleider Havo (0,8 fte) De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven en vinden plaats binnen het primaire proces van de schoolorganisatie. Het managementteam van Het Nieuwe Lyceum bestaat uit een rector/bestuurder, 2 conrectoren en in totaal 4 teamleiders.

De teamleider draagt zorg voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het team, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het centrale beleid van de school, geeft leiding aan zijn teamleden en verzorgt, indien nodig, onderwijs.

Vacature

Docent Frans (0,8 fte)

Wij zoeken met ingang van 1 augustus 2023 een docent Frans (0,8 fte). In de sectie Frans, bestaande uit 6 docenten, wordt door betrokken collega’s goed samengewerkt. Wij zijn op zoek naar versterking binnen onze sectie. Je krijgt de beschikking over goede digitale faciliteiten en ondersteuning van je collega’s. Ben jij een enthousiaste docent Frans? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Vacature