Musical Jesus Christ Superstar

Maanden hebben onze leerlingen geoefend voor de jaarlijkse musical. Om jullie toch te laten zien wat voor een talent er ook dit jaar weer mee zou doen moet je vooral het filmpje luisteren en zien!

Kijk bij ons binnen.

Benieuwd hoe het er bij ons op school uitziet? We hebben een filmpje voor je gemaakt om je rond te leiden door onze vernieuwde school.

Kerst/nieuwjaaruitzending

De tweede  uitzending van de 6de jaargang van ons HNL-Journaal met een compilatie van ons jaarlijkse muzikale festijn: Plankenkoorts, een impressie van het NK-debat bij ons op school en de kerstgroeten en nieuwjaarswensen van leerlingen en personeel.

HNL Kerstkoor bij Huize het Oosten

Inmiddels een traditie. Op maandag 16 december optreden van ons eigen kerstkoor in Huize het Oosten. 

Andere wegen

De eerste uitzending van de 6de jaargang van ons HNL-Journaal, de titel is Andere Wegen, met o.a. een terugblik op de werkweken h5 en v6, HNL en duurzaamheid en een kennismaking met onze nieuwe rector.

De verbouwing heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De opening van de centrale hal. Mooi moment om even terug te blikken naar alle fasen die de school heeft meegemaakt.

Beelden, gemaakt door onze leerlingen Sebastiaan en Fabian, om te zien hoe de verbouwing tot juli 2017 gevorderd is. In de zomer blijven de bouwvakkers hard werken. Na de zomer zullen zij een stuk opgeschoten zijn.