Andere wegen

De eerste uitzending van de 6de jaargang van ons HNL-Journaal, de titel is Andere Wegen, met o.a. een terugblik op de werkweken h5 en v6, HNL en duurzaamheid en een kennismaking met onze nieuwe rector.

Voor de officiële opening van ons gebouw maakte een aantal leerlingen, samen met Marko Roelofsen, een prachtig filmpje! Kijk snel naar deze uitbarsting van creativiteit; een mooi inkijkje in ons gebouw en onze school.

Met dank aan: Juul van Bommel, Imme Kleijne, Rosanne Roording,Sophie Tromp, Meike Adriaansens, Charlotte Helsper, Esmée Eysbach, Noortje Harbers en Koen van Dijk.

Bekijk hier het eindresultaat van onze vernieuwbouw. Van oud naar nieuw in anderhalve minuut! Een mooi filmpje met dank aan (oud)-leerlingen Sebastiaan, Fabian en Mathijs en docent Ron Jacobs.

De verbouwing heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De opening van de centrale hal. Mooi moment om even terug te blikken naar alle fasen die de school heeft meegemaakt.

Beelden, gemaakt door onze leerlingen Sebastiaan en Fabian, om te zien hoe de verbouwing tot juli 2017 gevorderd is. In de zomer blijven de bouwvakkers hard werken. Na de zomer zullen zij een stuk opgeschoten zijn.

Verbouwing 1

Benieuwd hoe ons gebouw eruit zal gaan zien na de verbouwing? Kijk dan naar dit filmpje van onze architecten. Het geeft al enigszins weer hoe mooi het gaat worden! Een nieuw 'hart' voor ons gebouw en nieuwe teamvleugels. We starten al in maart 2017!