Vacatures docent Frans, docent Nederlands, teamassistent havo bovenbouw, teamassistent havo onderbouw en teamleider vwo bovenbouw

Wij zoeken met ingang van augustus 2022 een Docent Frans (0,6 fte), Docent Nederlands (0,8 fte), Teamassistent havo bovenbouw (0,5625 fte), Teamassistent havo onderbouw (0,1125 fte) en een Teamleider vwo bovenbouw (0,8-1,0 fte).

De sectie Frans, bestaat uit 4 betrokken collega's. Vanwege ouderschapsverlof van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar versterking binnen onze sectie. Het gaat om een aantal lesuren in de onderbouw.

In de sectie Nederlands, bestaande uit 11 docenten, wordt door betrokken collega’s goed samengewerkt. Vanwege het vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar versterking binnen onze sectie. Het gaat om een aantal lesuren in de onderbouw en bovenbouw.

Als Teamleider vwo bovenbouw kom je in het managementteam van Het Nieuwe Lyceum en dit bestaat uit een rector/bestuurder, plaatsvervangend rector en in totaal 4 teamleiders.

Als Teamassistent ben je de spin in het web op het studieplein van de teamvleugel van de Havo bovenbouw of onderbouw. Het is de plek waar leerlingen naartoe komen om buiten het klaslokaal hun schoolwerk te doen: individueel of in groepjes. Daarnaast ondersteun je de teamleider bij de dagelijkse gang van zaken op de teamvleugel.

Vacature docent Frans

Vacature docent Nederlands

Vacature Teamassistent havo bovenbouw

Vacature Teamassistent havo onderbouw

Vacature Teamleider VWO

Taakbeschrijving Teamleider HNL en profielschets vwo bovenbouw