Op HNL werken in principe alleen bevoegde docenten. 80% Van hen is eerstegraadsbevoegd. Scholing en ontwikkeling van alle personeelsleden staan hoog op onze agenda. De maatschappelijke en economische ontwikkelingen in de wereld volgen elkaar in snel tempo op. Globalisering en informatietechnologie hebben de leef- en denkwereld van leerlingen de laatste jaren sterk veranderd. De samenleving individualiseert en mensen zijn zich steeds meer bewust van hun plaats als individu in de samenleving. Deze snelle ontwikkelingen stellen voortdurend nieuwe eisen aan het onderwijs, onze leraren en leerlingen. Onder het motto ‘Wij leren niet voor school maar voor het leven’ willen wij meegaan in het proces van ‘een leven lang leren’.

Medewerkers van onze school kunt u per e-mail bereiken door hun persoonlijke code voor @hetnieuwelyceum.nl te zetten. Deze code kunt u vinden op de site in de schoolgids (onder wie zijn wij).

Interesse om bij ons te werken? Klik hier voor onze vacatures.