Digitale Open Dag

Op zaterdag 30 januari 2021 kan je vanaf 9.30 uur onze digitale Open Dag bezoeken! Wij vinden het ontzettend leuk om je onze school te laten zien. 

Als je je hebt aangemeld, krijg je op 30 januari informatie hoe je mee kunt doen.

Wij heten je de 30ste van harte welkom. Zet je webcam aan, dan kan je ook al je vragen stellen!

Aanmelden Digitale Open Dag


Digitale Voorlichtingsavonden

Op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 januari verzorgen wij digitale voorlichtingsavonden voor ouders van leerlingen van groep 8. U kunt kiezen op welke avond u aanwezig wilt zijn. Op alle avonden komen dezelfde onderwerpen aan bod. 

Wij vertellen u graag over HNL en wat onze school voor uw zoon of dochter kan betekenen. In net iets meer dan een uur tijd geven wij u een kijkje in de school. Hoe ziet ons klassikale moderne onderwijs eruit? Hoe verzorgen wij de begeleiding? Wat zijn de mogelijkheden voor kinderen die een uitdaging aan kunnen? Wat kenmerkt onze school qua leerlingen, docenten en sfeer? Op deze manier hopen wij dat u een goed beeld krijgt van Het Nieuwe Lyceum. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook vragen heeft. Er zal voldoende gelegenheid zijn om deze tijdens de avond te kunnen stellen. Heeft u interesse en wilt u zich aanmelden? Dan kan hieronder:

Aanmelden Digitale Voorlichtingsavonden

Op de dag van de door u gekozen avond zullen wij u informatie sturen op welke manier u deel kunt nemen. Wilt u uw mail in de gaten houden? Tot dan!

Maak kennis met Het Nieuwe Lyceum!

Open Lesmiddagen    
Woensdag 3 en woensdag 10 februari 2021     
13.30 tot 15.30 uur

Zit je in groep 8 en wil je je aanmelden voor een open lesmiddag?   
Vul hieronder het aanmeldingsformulier in.

Aanmelden Open Lesmiddag

Bekijk onze groep 8 pagina met meer informatie en leuke weetjes:

Groep 8