Groep 8

Alle ouders/verzorgers van leerlingen die aangemeld zijn in de eerste ronde, hebben een brief ontvangen om de ontvangst van de aanmelding en toelating te bevestigen.

Wil je opgeven bij wie je in de klas zou willen volgend jaar? Je kan 1 voorkeur opgeven, waarvoor wij ons best gaan doen om te realiseren. Je moet dan dit formulier gebruiken.

16 april maken wij bekend of de leerlingen in de tweede ronde ook geplaatst kunnen worden. Dit doen wij middels een e-mail aan de ouder(s)/verzorger(s).

Vragen over de aanmeldprocedure kun je stellen aan Roeland van Dis.

Voor verdere informatie over HNL kun je mailen met de teamleiders van de onderbouwklassen: Nathalie Evers en Marjolein Regtuijt.

Is er spake van een specifieke ondersteuningsvraag, neem dan s.v.p. op tijd contact op met onze zorgcoördinator Janneke Waninge.

Als je hier klikt, dan zie je het tijdpad voor de aanmeldprocedure van onze school en de scholen in onze regio (De Bilt-Zeist). Hier vind je de brochure van de middelbare scholen in onze regio.

We hebben de afgelopen jaren niet in de eerste ronde en soms in de tweede ronde moeten loten. Voor de zekerheid vind je hier de lotingsprocedure voor onze aanmeldingen.

kantine.png