Kom naar de Open Dag!

Zaterdag 18 januari opent Het Nieuwe Lyceum zijn deuren. Deze Open Dag is de gelegenheid om onze school beter te leren kennen. Je bent van harte welkom!

Wat kun je allemaal verwachten op de Open Dag?

-Een persoonlijke rondleiding door één van onze leerlingen. Vertel waar je benieuwd naar bent en je krijgt het te zien! Je krijgt eerlijk antwoord op al je vragen.

-Een kennismaking met alle vakken die je in de brugklas en daarna krijgt. Waar gaat wiskunde over? Wat is levensbeschouwing? Hoe leer je Frans, Duits of Spaans?

- Een kennismaking met de leraren van Het Nieuwe Lyceum en het brugklasteam op de brugklasvleugel.

- Een proefles volgen. De hele ochtend zijn er allerlei mini-lesjes in de vakken die je in de brugklas krijgt.

En natuurlijk kun je ook dingen doen:

- Sportieve types mogen de klimwand in de gymzaal uitproberen.

- Proeflessen genoeg, maar voor een echte proef moet je natuurlijk bij science zijn. Trek een witte jas aan, zet een veiligheidsbril op en doe zelf een proefje.

- Ga af op het geluid en ontdek ons muzieklokaal met geluidsstudio’s. En luister ook even bij het Open Podium. Vraag na wat HNL te bieden heeft voor echte podiumbeesten: musical, palnkenkoorts, akoestische avond en de  talenturen. Mogelijkheden genoeg!

Informatieavond voor ouders

Donderdag 16 januari 2020.

19.30 uur tot 21.30 uur.

Open dag

Zaterdag 19 januari 2019.

9.30 uur tot 12.30 uur.

Voor informatie over HNL kun je mailen met de teamleiders van de onderbouwklassen: Jeroen Janssen en Marjolein Regtuijt.

Is er spake van een specifieke ondersteuningsvraag, neem dan s.v.p. op tijd contact op met onze zorgcoördinator Janneke Waninge.

kantine.png