Herfstvakantie

We wensen iedereen een ontspannen herfstvakantie en zien jullie graag weer fris en fruitig terug op maandag 24 oktober!

HNL Journaal 2016-2017

Dit jaar is het niet alleen een goede start voor alle bruggers en nieuwe docenten, maar ook voor het HNL Journaal. Niet alleen een serie over de vernieuwbouw, maar ook de vernieuwde en vergrote Leerlingenraad doet zijn intrede in de zendtijd van het journaal. Daarnaast is Merlijn terug van vakantie en onderzoekt hij of de notoire telaatkomers en absenten ook een goede start kunnen maken. Uiteraard ook een recap op alle reizen in de eerste activiteitenweek.

lees meer...

Akoestische avond

Donderdag avond 13 oktober was de Akoestische Avond. Met een volle zaal en veel muzikaliteit was het een zeer geslaagde avond. De leerlingen die door de audities heen zijn gekomen, hebben vorige week een leuke workshop gevolgd die werd gegeven door zanger/singer songwriter Hansen Tomas. De intensieve voorbereiding was goed te horen, de kwaliteit was weer erg hoog. Dit maakte het voor de juryleden natuurlijk lastig om tot een winnaar te komen. Toch zijn ze na lang beraad tot de conclusie gekomen dat deze deelnemer enorm muzikaal is, over een goede zangtechniek beschikt en een goede performance heeft neergezet. De winnaar van deze succesvolle avond is Ilse van Rijswijk! Zij heeft een professionele studio-opname bij The Rocketeers gewonnen. De foto's zijn op deze site te vinden.

Talenturen

Als je wilt deelnemen aan de Junior Academieklas, het talentuur koken, het talentuur muziek (koor of band), dan kun je hier de link vinden, waarmee je je kunt aanmelden. Meer informatie lees je hier!

Het Nieuwe Lyceum is...

een school voor gymnasium, atheneum en havo in Bilthoven. Wij zijn een kleine school, we hebben goede resultaten en onze leerlingen

lees meer...