Geen woorden maar daden!

Op 12 maart was de raadszaal van De Bilt gevuld met bijzonder publiek. Een dertigtal leerlingen van Het Nieuwe Lyceum ontmoetten er de lijsttrekkers van op een na, alle partijen in de gemeente De Bilt. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaven de jongeren hun ideeën over een duurzame toekomst voor De Bilt.

lees meer...

Getallendag

Weet jij al wat getallen zijn? Dat dacht je maar! Laat je meenemen, door de wereld en door de wiskunde, naar verder dan oneindig…. Op vrijdag 23 maart gaan de V5-leerlingen terug in de tijd, naar het begin van de wiskunde, naar het begin van het wetenschappelijk denken.

lees meer...

Opgeven Olympics Moves

Olympic Moves, een initiatief van de KVLO, NOC*NSF en Coca-Cola Nederland, is sinds 2003 uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van ons land. Leerlingen kunnen zich t/m dinsdag 27 maart opgeven via onderstaande link voor de onderdelen hockey en voetbal. https://goo.gl/forms/mhGg3gJ7u8bji6CG2 

TEDx

Met trots kijken wij terug op de derde TEDx-bijeenkomst. Een afwisselend programma vol inspiratie, humor, innovatie en aandacht voor een duurzamer leven. Dank aan alle organisatoren!

lees meer...

HNL-Journaal#3!

Vanuit haar nieuwe studio maakte de HNL Journaal-redactie een nieuwe aflevering over o.a. de Open Dag, het vervolg op de serie, de musical en schokkend nieuws over onze TOA!

Lotingsprocedure

De lotingsprocedure voor komend jaar is gewijzigd. In de tweede ronde geldt voortaan alleen voorrang voor leerlingen uit de gemeente De Bilt. Klik hier om de procedure te lezen.