Inhaaltoetsen dinsdag a.s.

Dinsdag 27 juni om 8.15 uur in de gymzaal voor iedereen die een toets moet inhalen. Veel succes met je laatste toets(en) van het jaar!

Cijfers inzien

Klik hier voor het rooster voor het inzien van de cijfers, aanstaande woensdag.

Eindexamennieuws

Wij feliciteren alle geslaagden met hun prestatie! Super gedaan! Wij duimen voor de leerlingen die nu wachten op de uitslag van het tweede tijdvak!

Nieuws uit de mediatheek

De mediatheekruimte blijft toch nog beschikbaar is in de toetsweken. Tot en met 27 juni kan er hier dus nog gewerkt en ingeleverd worden. Lever je boeken in en betaal je boete VOOR deze datum. Na de zomervakantie zitten we tijdelijk ergens anders in de school. Informatie hierover volgt nog. Veel leesplezier, Karen en Nelleke

MacBook bestellen

De ouders/verzorgers die voor de nieuwe brugklassers een MacBook moeten bestellen, ontvangen een mail met de benodigde codes. Vervolgens kunt u via de site aan de slag.

TedXyouth op HNL

Op 6 maart 2017 jl. heeft de tweede TEDxYouth@HNLBIlthoven op het HNL plaatsgevonden. Tien sprekers hielden in een avond 10 korte TEDxtalks in het Engels. De avond werd georganiseerd leerlingen uit de 5e en 6e klas. Op dit filmpje kun je indruk krijgen van de avond.

Wij leren niet voor school, maar voor het leven.

Voor ons is onderwijs meer dan een uitdagend lesprogramma en het behalen van een waardevol diploma. Aan de basis staat, dat wij het volste vertrouwen hebben in al onze leerlingen. Vanuit die grondhouding willen wij een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling tot onderzoekende, kritische en betrokken jonge mensen die op hun eigen manier een waardevolle rol gaan spelen in het creëren van een betere wereld.