Groep 8

Zit je dit jaar in groep 8 en moet je een nieuwe school vinden? In december komen er al veel basisscholen bij ons kijken. 19 januari is onze open dag (van 9.30u tot 12.30u) en organiseren we twee openlesmiddagen (23 en 30 januari. Opgeven voor deze middagen kan op de open dag).

Voor informatie over HNL kun je mailen met de teamleiders van de onderbouwklassen: Nathalie Evers en Marjolein Regtuijt.

Vragen over de aanmeldprocedure kun je stellen aan Roeland van Dis.

Is er spake van een specifieke ondersteuningsvraag, neem dan s.v.p. op tijd contact op met onze zorgcoördinator Janneke Waninge.

Als je hier klikt, dan zie je het tijdpad voor de aanmeldprocedure van onze school en de scholen in onze regio (De Bilt-Zeist). Hier vind je de brochure van de middelbare scholen in onze regio.

Het is wat vroeg, maar voor de zekerheid vind je hier de lotingsprocedure voor onze aanmeldingen.

poster_NL_18_3.jpg