Groep 8

Benieuwd naar HNL, maar de JUMP niet gekregen? Mail dan naar ons om er eentje te ontvangen. Of klik voor de JUMP en de nieuwe schoolgids.

De lotingsprocedure is gewijzigd. In de tweede ronde geldt voortaan alleen voorrang voor leerlingen uit de gemeente De Bilt (en niet meer voor broers/zussen van onze leerlingen. Deze voorrang geldt nog wel voor broers/zussen in de eerste ronde).

Heb je je aangemeld bij ons en wil je doorgeven bij wie je in de klas zou willen komen? Klik dan hier: formulier om aan te geven bij wie je in de klas wilt. We doen ons best rekening te houden met 1 voorkeur.

Wil je een filmpje kijken om zo een beeld te krijgen van onze school? Kijk dan snel hier!

Voor informatie over HNL kun je mailen met de teamleiders van de onderbouwklassen: Nathalie Evers en Jeroen Janssen.

Voor meer informatie over de aanmeldprocedure etc. kun je mailen met Roeland van Dis.

Is er spake van een specifieke ondersteuningsvraag, neem dan s.v.p. op tijd contact op met onze zorgcoördinator Janneke Waninge.

HNL_nieuweouders_2016_links.jpg